[l´oferta està tancada.]

Detall de l´oferta; núm. de referència:  26878_B

Característiques del lloc de treball

Denominació del lloc:

Gestor/a Comercial 

Empresa: Cooperativa de crèdit valenciana amb vocació de servici
Web:


Departament: Xarxa d´oficines
Funcions:

Tenim una oportunitat per a tu! Busquem Gestor/a Comercial (ciutat de València i comarca La Safor)

Si eres una persona que té interés pel sector bancari, pel model cooperatiu i que té ganes daportar a la societat, AQUESTA ÉS LA TEUA OPORTUNITAT!

Que t´ ofereix?

- Treballar en una entitat financera cooperativa, en expansió, amb una manera de fer banca més social. - Poder desenvolupar la teua carrera professional en l’àmbit comercial de la nostra xarxa d’oficines i en els diferents segments de negoci. -Accedir a un complet Pla de Formació anual que brinda un gran nombre de possibilitats per a desenvolupar i perfeccionar els teus coneixements i habilitats.  - Formar part d´una organització que aposta i es compromet amb les persones i el seu benestar. En quines tasques vas a desenvolupar-te? - Gestionar els nostres productes i servicis oferint-los als clients en funció de les seues necessitats.  - Realitzar activitat comercial per a la captació i fidelització dels clients. - Aprendre i treballar amb loperativa pròpia de lentitat. Formar-te per al millor desenvolupament del teu lloc de treball.  - Tindre una visió oberta, de futur, amb una mirada creativa i innovadora.

Requisits:

- Experiència mínima de 1 any en comercialització de productes i servicis financers (banca, assegurances, etc.) - Titulació en qualsevol de les següents carreres professionals: Grau en ADE, Grau en Dret, Grau en Economia, Grau en Finances i Comptabilitat o dobles graus relacionats. - Perfil amb alta orientació al client, habilitats de relació i treball en equip. - Comprensió del valencià. - Persones flexibles i dinàmiques, que sadapten als canvis.

Es valorarà: Formació específica del negoci financer mitjançant certificacions especialitzades i homologades (EFA/MIFID II, LCCI). Anglés i altres idiomes. 

Places sol´licitades: 2
Data límit d´admissió de candidats: 23/01/2022
Data d´incorporació:: Gener 2022
Localitat: Comunitat Valenciana
Àmbit geogràfic: Comunidad Valenciana
Tipus de contracte: Duracion Determinada Tiempo Completo
Retribució bruta anual: Según convenio
Comentaris: Para participar en el proceso de selección es necesario disponer de las claves de acceso al portal de empleo de la Universitat de València ,después de validarse con las claves hay que pinchar en Más información y después en Inscribirse en la oferta. En caso de duda contactar con el correo uvempleo.usuarios@uv.es