Dimarts, 24 de novembre

PROGRAMA OFICIAL

Jardí Botànic de la Universitat de València.

Saló d´Actes

09:00 h. Conferència: "Organizaciones de desarrollo y universidades: las Cátedras UNESCO y las ONGDs" Ángel González. Vocal de Cooperació i Acció Humanitària de la Junta de Govern de la Coordinadora Espanyola d´ONGDs (CONGDE) Presenta: Eva Caballero Segarra, Coordinadora del Grup de Treball d´Educació per al Desenvolupament i Sensibilització de la CVONGD.

10:00 h. Pausa - Cafè (entorn del Jardí Botànic)

10:30 h. Conferència: "La nueva Agenda Internacional para el Desarrollo en las aulas universitariasMarta Barandiaran Galdós, Universidad del País Vasco / Euskal Herriko Unibertsitatea UPV/EHU. Membre d´HEGOA. Presenta: María Jesús Martínez Usarralde, Directora del Servei de Qualitat Docent i Innovació Educativa de la Universitat de València.

11:30 h. Sessions de treball simultànies Grup de ponència 1: Saló d´Actes. Grup de ponència 2: Aula Seminari.

14:00 h. Dinar

Vestíbul del Saló d´Actes del Jardí Botànic: "La cooperació de la Universitat de València en les teues mans" (Recursos i serveis per a la Cooperació Universitària al Desenvolupament)

16:30 h. Mesa redona: "Experiencias de Cátedras UNESCO en España y el Mediterráneo. Nuestro compromiso solidario"

17:00 h. Conferència: "Cultura para el Desarrollo. La acción cultural de las Universidades desde la nueva Agenda del Desarrollo 2015-2030" Alfons Martinell. Ex-Director de la Càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació de la Universitat de Girona. Presenta: Ximo Revert, Cap Tècnic de Cooperació del Patronat Sud-Nord. Universitat de València. Fundació General.

18:00 h.  Pausa - Café (entorn del Jardí Botànic)

18: 30 h. Sessions de treball simultànies Grup de Ponència 3: Aula Seminari. Grup de ponència 4: Saló d´Actes.

20:30 h. Conferència: "Estado del bienestar y Derechos Humanos: geoestrategia para la reconstrucción en escenarios de pobreza y desigualdades. Agenda Desarrollo Post-2015" José Ángel Sotillo. Director de l´Instituto Complutense de Desenvolupament i Cooperació UCM. Presenta: Elena Mut, Departament de Treball Social i Serveis Socials, Facultat de Ciències Socials. Universitat de València.

21:30 h. Sopar

Acabant el sopar: visita guiada al centre històric de la ciutat: "Històries de la solidaritat i la tolerància urbanes" Duració aproximada: 1 hora.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar