Estàs a: >

La Rioja

  DESCRIPCIÓ RESPONSABLE I CONTACTE
Càtedra UNESCO "Ciutadania democràtica i llibertat cultural" Aquesta Càtedra aspira a convertir-se en un pol d´excel·lència internacional en matèria de drets humans i llibertats culturals. Una visió institucional en la qual treballa a través de la cerca de sinergies i la col·laboració amb institucions d´educació superior, centres de recerca públics i privats, administracions públiques, la iniciativa privada i la societat civil.
La Càtedra aspira a ser reconeguda per la qualitat dels seus productes docents i investigadors, fonament essencial d´una merescuda credibilitat internacional en l´àmbit dels drets humans.
Per a fer efectiva la visió corporativa, s´ha formulat una estratègia d´internacionalització que s´incorpora al disseny de nous programes i accions, donant prioritat a la cooperació entre els hemisferis nord i sud i a les regions amb major sensibilitat en l´esfera dels drets humans: Àfrica i Amèrica del Sud.
La Càtedra ha participat en una desena de projectes internacionals, a través de programes supranacionals i de convocatòries promogudes per organismes europeus, com la Comissió Europea o el Consell d´Europa

UNIVERSIDAD DE LA RIOJA

Ana María Vega Gutiérrez

catedra.unesco@unirioja.es

http://catedraunesco.unirioja.es

 

     

 Actualitzat a febrer de 2016.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar