Premis Manuel Castillo

Logo Manuel Castillo-Logo Manuel CastilloL’Àrea de Cooperació de la Fundació General de la Universitat de València té el seu origen en el llegat de Manuel Castillo i la creació del Patronat Sud-Nord en 1991.

Entre els compromisos d’acceptar aquest llegat està convocar anualment un premi amb el nom de Manuel Castillo.  

En un inici s’atorgaren unes beques amb aquest nom que serviren principalment per a posar en marxa el centre de documentació InfoSud.

Des del 2009, Manuel Castillo dona nom als "Premis d’Estudis i Divulgació sobre Cooperació per al Desenvolupament Humà i la Pau". L’objectiu dels Premis Manuel Castillo és promoure i reconéixer el treball d’investigació universitària i periodística en matèria de cooperació al desenvolupament.

En 2012 els premis passen a tindre abast estatal i des de 2013 comptem amb el reconeixement i suport de la Red Española de Estudios del Desarrollo (REEDES).

En 2015 a les modalitats habituals s’incorpora una nova: “Iniciatives Lluís Vives de Cooperació a la Universitat de València”, que reconeixen la tasca d’estudiants, professors, i PAS a la cooperació universitària al desenvolupament, juntament amb el guardó a tota una trajectòria universitària de cooperació que pot recaure en una persona o òrgan de la Universitat de València. 

 

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar