Sensibilitzaciˇ

Sensibilitzar a la mateixa comunitat universitària i a la societat de l’entorn en la lluita global contra la pobresa, la desigualtat i la injustícia, és un dels compromisos de la Universitat de València com a agent institucional de la cooperació. Al llarg de l’any, l’Àrea de Cooperació organitza, per encomanament de la Universitat o a iniciativa pròpia, diverses activitats: jornades, exposicions, campanyes, conferències, etc.

L’Àrea de Cooperació de la Fundació General de la Universitat de València desplega un important esforç en aquest sentit a través de diversos instruments (convocatòries, subvencions) i formats (jornades, exposicions, campanyes, etc.) per tal d’exercir aquest compromís universitari de conscienciació i solidaritat.

Algunes d’aquestes accions sensibilitzadores tenen un caràcter estable i habitual en la programació de l’Àrea de Cooperació com la Setmana de Cooperació de la Universitat de València, les Jornades d´Immigració, Diversitat i Democràcia i el Procés de Diàleg per a l´Enfortiment de la Cooperació Valenciana. D’altres, són iniciatives puntuals.

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar