Estàs a: >

Activitats

La Càtedra UNESCO d´Estudis sobre el Desenvolupament treballa activament per vincular la Universitat de València amb entitats i organitzacions cíviques i socials en l´àmbit de la cooperació i el desenvolupament humà.

Fruit d´aquestes col·laboracions es programen activitats en seu universitària o dirigides a tota la societat en forma de jornades, conferències, seminaris, tallers, presentacions d´informes i monografies de referència que vinculen la investigació i els estudis acadèmics amb les necessitats i demandes de debat i reflexió dels diversos agents de la cooperació al desenvolupament a la nostra societat.

Cada curs acadèmic,  la Càtedra UNESCO és la responsable d´organitzar una Setmana sobre la Cooperació Universitària al Desenvolupament en la Universitat de València on professionals, estudiants, tècnics i personal docent i investigador de la Universitat presenten les darreres iniciatives de cooperació que han posat en marxa.

Les activitats més recents desenvolupades al si de la Càtedra UNESCO d´Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València són: 

ANY 2016
ANY 2015
ANY 2014
ANY 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar