Premiats Manuel Castillo 2014

L´acte de lliurament dels Premis Manuel Castillo 2014 es va celebrar el darrer dilluns 8 de juny de 2015, a les 19 hores, a l´Aula Magna de La Nau de la Universitat de València.

Invitació Acte Lliurament Premis Manuel Castillo 2014-Invitación Acto entrega Premios Manuel Castillo 2014

Va estar presidit pel Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, que va estar acompanyat  a la mesa pel Delegat del Rector per a Cooperació i President Executiu del Patronat Sud-Nord, José Miguel Soriano del Castillo, el President de la Coordinadora Valenciana d´ONGDs, Fernando Contreras, la professora del Departament d´Educació Comparada i Història de la Educació i membre del Jurat dels Premis Manuel Castillo, Mª Jesús Martínez Usarralde i José Mª García Álvarez-Coque com a representant i marmessor del llegat de Manuel Castillo i membre del Jurat.

Rere les paraules de benvinguda del Rector i el record de la figura de D. Manuel Castillo per part del Delegat del Rector per a Cooperació i President Executiu del Patronat Sud-Nord, José Miguel Soriano del Castillo, va començar el lliurament dels Premis Manuel Castillo 2014.

En la sisena edició dels Premis Manuel Castillo 2014, el Jurat, havent valorat cadascú dels treballs presentats, ha resolt per unanimitat atorgar els següents premis:

En la modalitat de monografia d´investigació inèdita, el Jurat va atorgar el Premi Manuel Castillo 2014 a Mario López Gómez, estudiant de la Universidad de Murcia per l´obra "Nuevos frentes de actuación en Educación para el Desarrollo Humano

Va rebre el premi Casilda Gómez Porcel, mare de l´autor, a mans del professor José Mª García Álvarez-Coque.

En la modalitat de reportatge periodístic, el Jurat va considerar oportú atorgar ex-aequo el Premi Manuel Castillo 2014 als treballs,

"Objetivo Salud" realitzat per José Luis Vila-San Juan, periodista i realitzador audiovisual

i també al documental "Voces de Gurugú", realitzat per Germán Caballero Martí, reporter gràfic del diari Levante-EMV.

La professora Dolores Bargues, membre del Jurat i Catedràtica del Departament de Parasitologia de la Universitat de València va atorgar el Premi a José Luis Vila-San Juan.

Fernando Contreras, president de la Coordinadora Valenciana d´ONGDs va atorgar el Premi a Germán Caballero Martí.

En la modalitat de monografia d´investigació publicada, el Jurat va atorgar una menció especial d´aquests Premis Manuel Castillo 2014 al treball titulat "Crónica del bienestar en tiempos de malestar" del qual és editor Gustavo Zaragoza Pascual, investigador de l´Institut Universitari d´Economia Social i Cooperativisme (IUDESCOOP) i membre de la Unitat d´Investigació de Psicologia Comunitària de la Universitat de València. Aquest llibre compta amb la participació de Carmen Amoraga, Ximo García-Roca i l´humorista gràfic Ortifus.

Va fer el lliurament del Premi la professora Mª Jesús Martínez Usarralde què va estar recollit per l´editor de l´obra Gustavo Zaragoza i el seu humorista gràfic, Ortifus.

Finalment, el Premi Manuel Castillo 2014 en la modalitat de monografia d´investigació publicada va ser atorgat a Sergio Tezanos Vázquez, professor del Departament d´Economia Aplicada de la Facultat de Ciències Econòmiques i empresarials de la Universidad de Cantabria pel treball "Reshaping geographical allocation of aid: the role of immigration in Spanish Official Development Assistance"

Va fer el lliurament d´aquest Premi l´Exm. i Magnífic Sr. Rector de la Universitat de València i President del Jurat d´aquests Premis, D. Esteban Morcillo Sánchez.

Finalment, l´acte va estar acomiadat per les intervencions de la resta dels membres de la mesa: José Mª Álvárez-Coque, Fernando Contreras, Mª Jesús Martínez Usarralde i el propi Rector, Esteban Morcillo.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar