Exposició 0´7 Universitat de València

La Universitat de València, des de 1995, destina el 0´7 % del seu pressupost a iniciatives de cooperació al desenvolupament. En aquests vint anys, els projectes de cooperació on participa la Universitat, les beques i les accions de sensibilització s´han multiplicat, i són cada vegada més estudiants propvinents de països en vies de desenvolupament els qui acabem els seus estudis en aquestes aules. Tot això no seria possible sense l´aportació personal dels qui, treballant o estudiant en la Universitat, decideixen col·laborar amb el 0´7 % de les seues nòmines o del cost de la seua matrícula.

La cooperació universitària al desenvolupament ha de fomanentar-se en la formació i qualificació de les persones i en la transferència de coneixement, però també en prestar suport especialitzat i científic en iniciatives de cooperació que naixen de la nostra societat, especialment la valenciana.

Aquesta Universitat pública té com a manament estatuari "contribuir al desenvolupament dels pobles i la pau"

Ací pots trobar programes i recursos al teu abast que des de diverses instàncies de la Universitat de València conformen la cooperació universitària al desenvolupament que tenim en marxa.

La Universitat de València i cadascú de nosaltres tenim uns mateixos objectius que complir i una responsabilitat universal que compartir. La teua implicació té resultats en el desenvolupament humà. Coopera! Activa el teu 0´7!

 

FITXA TÈCNICA

Nom: Exposició 0´7 Universitat de València

Descripció dels continguts:

Programes, recursos i serveis de la Universitat de València que conformen la seua cooperació universitària al desenvolupament 

 

Format: 25 pancartes, model roll-up, auto portant, de 100 x 185 cm. Fàcilment transportable
Imatge: Imatge
On sol·licitar-la: patronat.sudnord@uv.es
Llocs i dades:

Rectorat de la Universitat de València: del 15 al 31 de desembre de 2014.

Jardí Botànic de la Universitat de València: del 23 al 25 de novembre de 2015.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar