Estàs a: >

Formació

La Càtedra UNESCO d´Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València organitza, des de la seua creació, desenes de cursos especialitzats en temes de cooperació al desenvolupament, sostenibilitat i medi ambient, enfocament de gènere i temes migratoris.

L´objectiu d´aquests cursos és facilitar la formació especialitzada a tots els interessats (estudiants, investigadors, professors universitaris i de secundària, agents de la cooperació, professionals) sobre els temes que es plantegen.

Els cursos són impartits per professors i experts propvinents d´universitats d´arreu del món (iberoamericanes, europees, mediterrànies, africanes...) que mitjançant una convocatòria internacional, i a través de diferents departaments i instituts de la Universitat de València, s´incorporen a la Càtedra.

La incorporació d´aquestos professors inclou docència, tutorització, assessorament, treball en xarxa, divulgació de coneixements en actes públics i  publicació d´alguna entrevista o article d´investigació.

Podeu consultar,

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar