Cooperaciˇ InteruniversitÓria

Programa de Cooperació Interuniversitaria i Investigació Científica (PCI)

El Programa de Cooperació Interuniversitària i Investigació Científica va sorgir amb la Convocatòria 2003 com evolució de l´antic INTERCAMPUS, abarcant els dinou països iberoamericans, a Tunícia i el Marroc. Va ser amb la Convocatòria del 2007 quan es van reunir aquests dos països dins l´àrea del Mediterrani, incloent la participació d´Egipte, Jordània i Algeria. A l´ any 2010 s´unifica en una convocatòria que inclou els països abans esmentats més dos nous on s´obri el Programa, Haití i Filipines, quedant així englobades les quatre àrees geogràfiques com són Iberoamèrica, la Mediterrània, l´Àfrica Subsahariana i l´Àsia. 

El Programa de Cooperació Interuniversitària i Investigació Científica (PCI ) consisteix en la concessió d´ajudes per a l´enfortiment dels centres d´educació superior i d´investigació de països socis a través d´activitats conjuntes i de transferència de coneixements i tecnologia que permeten crear o millorar capacitats institucionals.

Poden sol·licitar-les les Universitats, públiques i privades, Organismes Públics d´Investigació (OPIs), Fundacions públiques o privades sense ànim de lucre i altres entitats públiques d´investigació i/o docència, espanyoles, iberoamericanes, mediterrànies, de l´África Subsahariana i de l´Àsia (veure llistat de països)

Pel moment, l´última convocatòria del PCI ha estat la de l´any 2011.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar