Jornada sobre Coherència de Polítiques per al Desenvolupament

Procés diàleg enfortiment cooperació valenciana-Proceso diálogo fortalecimiento cooperación valencianaEl pròxim 25 de setembre de 2014, en el marc de les accions incloses en el Procés de Diàleg per a l´Enfortiment de la Cooperació Valenciana per al Desenvolupament, es celebrarà la Jornada "La coherència de polítiques per al Desenvolupament" impulsada per la Plataforma2015ymás, amb el finançament de la Càtedra UNESCO d’Estudis per al Desenvolupament de la Universitat de València i AECID.

Aquesta jornada pretén afavorir el diàleg entre governs autonòmics i locals, ONGD i el conjunt d’agents de cooperació, per tal de conèixer les iniciatives i plantejaments que s’estan desenvolupant en aquesta matèria. 

DATA I HORARI: Dijous, 25 de setembre de 2014, de 10:30 a 14:30 hores.

LLOC:  Saló d’Actes del Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València. Plaça Forn de Sant Nicloau, 4 (València)

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA: redes@2015ymas.org

PROGRAMA

Aquesta jornada està inclosa en el marc del Procés de Diàleg per a l´Enfortiment de la Cooperació Valenciana que va ja va organitzar, durant tot l´any 2014, diverses activitats en les tres províncies valencianes. Per a més informació sobre aquestes darreres activitats, podeu fer click ací.

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar