Estàs a: > > Presentaciˇ dĺun projecte de cooperaciˇ 0,7 de la Universitat sobre economia social i dones a Col˛mbia

Presentaciˇ dĺun projecte de cooperaciˇ 0,7 de la Universitat sobre economia social i dones a Col˛mbia

Fragment del cartell de la presentaciˇ del projecte de dones de Col˛mbia.

Fragment del cartell de la presentaciˇ del projecte de dones de Col˛mbia.

El ColĚlegi Major Rector Peset va acollir el passat 30 de marš la presentaciˇ del projecte ĹDones dĺorganitzacions populars i les seues experiŔncies dĺeconomia social i solidÓriaĺ, executat a BogotÓ, Col˛mbia, dins de la IV Convocat˛ria de Projectes de Cooperaciˇ al Desenvolupament de la Universitat.

En la presentació, organitzada per l’Associació Entreiguales amb la col·laboració del Col·legi Rector Peset, van intervindre Mauricio Pinto i Claudia Fino, membres d’Entreiguales i responsables de la realització del projecte.

El projecte que s´ha presentat a València s’inicià l’any 2014 amb la finalitat de lluitar contra la violència de gènere a Colòmbia, a partir de la dotació d’autonomia i independència de dones maltractades o en risc de patir maltractaments mitjançant l’economia social i solidària.

Participaren en el projecte dones residents a un districte de Bogotà altament deprimit, les quals es van unir en un grup anomenat Mesa HUNZAHUA. Aquest grup es va organitzar per a treballar en l’impuls i la protecció de les activitats econòmiques dels seus membres, dones dedicades al reciclatge, l’agricultura comunitària, l’educació infantil, la producció artesanal i l’activitat cultural.

Entre altres objectius, el projecte de la Universitat de València va acompanyar la Mesa HUNZAHUA en la gestió autònoma de fons rotatius, i en la identificació i implementació de sistemes de crèdit i estalvi alternatius.

Per a més informació sobre el projecte

Data d'actualització: 31 de Març de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar