Estàs a: > > L’OPAL participa en el XVII Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria amb programes i tallers

L’OPAL participa en el XVII Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria amb programes i tallers

Imatge darxiu del Fòrum de la Facultat dEconomia.

Imatge darxiu del Fòrum de la Facultat dEconomia.

L’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) va participar en el XVII Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria, organitzat per la Facultat d’Economia, els dies 14 i 15 de febrer, per a promoure diversos programes d’ocupació, a més d’impartir un taller sobre els processos de selecció de les empreses.

L’OPAL va obrir al públic un estand per a la promoció de la Borsa de Treball que gestiona, amb vora 2.500 empreses registrades, i del programa ‘Talent i Capacitat a la Universitat’, una iniciativa que es torna a posar en marxa per segon any amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral de titulades i titulats amb diversitat funcional. En la primera edició d’aquest projecte, es va atendre 120 candidates i candidats, 40 dels quals aconseguiren treball.

D’altra banda, Amparo Sorní, tècnica de l’OPAL, va impartir el taller ‘Procés de selecció’ a la Sala de Juntes de la Facultat d’Economia. D’entrada lliure, el taller se centrà en la realització d’una dinàmica de grup per part dels participants, ja que es tracta d’una de les proves bàsiques que cal superar en un procés de selecció. També es donà a conéixer què és el que valoren les empreses de les candidatures i quines són les proves més habituals dels processos.

Programa complet del Fòrum

Data d'actualització: 23 de Febrer de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar