Un moment de la presentació del curs.
Es tractava del primer taller universitari l’objectiu del qual ha estat vincular patrimoni cultural i Agenda 2030, detenint-se en cadascú dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que presenten tant el patrimoni de la institució acadèmica valenciana com la ciutat de València.
El curs es desenvolupà del 25 d’abril al 6 de juny cada dimecres en horari de vesprada. Ha tingut una duració de 50 hores teoricopràctiques, presencials i virtuals, i ha comptat amb l’acreditació del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la Universitat de València.
“El taller preveu l’organització d’itineraris creats pels mateixos inscrits com a eina didàctica que aplicar en l’orientació de la recerca acadèmica i l’ensenyament, amb la finalitat de contribuir a crear una ciutadania global des de la Universitat”, explicaven des de la direcció del curs Ximo Revert i José Miguel Soriano.
El taller ‘València ODS’ s´ha organitzat des de l’Àrea de Cooperació de la Fundació General de la Universitat de València i forma part d’un projecte d’educació per al desenvolupament que compta amb el suport del Ministeri d’Afers Exteriors i Cooperació, i de l’Ajuntament de València.