Estàs a: > > Cultura a canvi d’aliments per als més necessitats

Cultura a canvi d’aliments per als més necessitats

Cartell de la campanya solidària de recollida

Cartell de la campanya solidària de recollida

L’ADR i la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació van organitzar la jornada ‘Aliments x Cultura’, amb actuacions i música en directe. A canvi de pagar un peculiar preu (dos quilos d’aliments) s´aconseguí una entrada. El material recollit és per al Banc d’Aliments de València.

L’actor Eugeni Alemany i el músic Toni de l’Hostal van ser els artistes participants en l’actuació al saló d’actes de la Facultat.

Les persones que no pogueren anar-hi, però volgueren col·laborar amb la recollida solidària d’aliments, ho van fer durant tot el dia. 

En la iniciativa ha col·laborat el Patronat Sud-Nord i la Càtedra UNESCO, adscrits a la Fundació General de la Universitat de València.

“Després de la crida que el Banc d’Aliments va fer en juliol passat a la societat valenciana, la nostra facultat no vol romandre lluny d’una societat que la necessita. Els valors humanistes són la nostra essència i, en conseqüència, ajudar a qui més ho necessita és una tasca cívica que ens pertoca ara més que mai”, van explicar els organitzadors.

La llista d’aliments necessaris van des dels aliments infantils (llet de continuació, cereals i ‘potitos’), fins a l’oli, la tomaca fregida, la llet i les galetes, entre altres.

Data d'actualització: 17 d'Octubre de 2013

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar