Estàs a: > > Marisa Quintanilla, nova directora de l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL)

Marisa Quintanilla, nova directora de l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL)

Marisa Quintanilla

Marisa Quintanilla

La professora Marisa Quintanilla és la nova directora de l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) de la Universitat de València. Quintanilla substituïx en el càrrec el catedràtic de Psicologia Social Vicente González Romá.

Marisa Quintanilla Alfaro és doctora en Ciències Matemàtiques i professora titular del Departament de Matemàtiques per a l’Economia i l’Empresa de la Facultat d’Economia. Té cinc quinquennis docents i tres sexennis d’investigació.

Ha desenvolupat la seua investigació en el camp de la resolució de problemes reals mitjançant l´ús de tècniques d´Investigació Operativa. Les línies fonamentals de treball són: Seqüenciació i Planificació de Projectes, Seqüenciació de Màquines, Planificació de Tasques i Recursos en Temps Real, Logística i Gestió Magatzems i Gestió de Processos Hospitalaris.

Ha publicat 17 articles en revistes internacionals indexades JCR, 6 capítols de llibre internacionals en editorials científiques, codirigit 2 tesis doctorals, investigadora en 10 projectes competitius -actuant en dos d´ells com a investigadora principal-, investigadora en 4 contractes amb empreses, investigadora principal d´un projecte d´innovació educativa i autora en més de 70 ponències, 24 d´elles, ponències convidades en congressos internacionals. Referee de les revistes European Journal of Operational Research, Computers and Operations Research, Computers & Industrial Engineering, i Engeering Optimization.

Involucrada en la gestió universitària és en l’actualitat directora del Màster Universitari en Planificació i Gestió de Processos Empresarials (https://www.uv.es/masterpgpe), fundadora i directora acadèmica del Club de mentors de la Facultat d’Economia (https://www.uv.es/uvweb/economia/es/facultad/club-mentores-fde/introduccion-1285967227072.html), ha sigut directora del Departament de Matemàtiques per a l’Economia i l’Empresa (gener 2012- gener 2018) i membre del Panell d’especialistes en la Comissió d’Acreditació a T.U. de l’ANECA.

Data d'actualització: 24 de Juliol de 2018

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar