Estàs a: > > Convocat˛ria de subvencions per a la realitzaciˇ de projectes dĺinnovaciˇ per al desenvolupament

Convocat˛ria de subvencions per a la realitzaciˇ de projectes dĺinnovaciˇ per al desenvolupament

Xano del Vicerectorat Internacionalitzaciˇ i Cooperaciˇ

Xano del Vicerectorat Internacionalitzaciˇ i Cooperaciˇ

El Vicerectorat dĺInternacionalitzaciˇ i Cooperaciˇ de la Universitat de ValŔncia presentÓ, el passat dia 7, al Rectorat, la convocat˛ria de subvencions para a la realitzaciˇ de projectes dĺinnovaciˇ per al desenvolupament 2016, de lĺAgŔncia Espanyola de Cooperaciˇ Internacional per al Desenvolupament (AECID). El termini per a presentar els projectes finalitza el pr˛xim dia 13.

Aquesta convocatòria té com a objecte el finançament de projectes que impulsen, en els Països d’Associació de la Cooperació Espanyola, solucions innovadores, ja desenvolupades i testades amb èxit a nivell pilot, amb la finalitat d’aplicar-les i demostrar la possibilitat de replicar-les a major escala cercant un impacte positiu i rellevant en les condicions de vida de les persones més desfavorides i en la cohesió social.

Atés que només es pot sol·licitar dos projectes per la Universitat de València, es farà una valoració prèvia per una Comissió de Selecció. El termini de presentació de projectes finalitza el 13 juny 2016.

Més informació

Data d'actualització: 9 de Juny de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar