Educació sexual: identitat i orientació sexual

Inscripció terminada
Informació del curs
Duració hores
Dies Del 10 al 14 de juliol
HorariDe 17:30h a 19:30h
Data d'inici10/07/2006
Data fi14/07/2006
Inici inscripció 26/05/2006
Fi inscripció 30/06/2006
Lloc
Total places25
Numero mínim d´alumnes10
Descripció
Educació sexual: identitat i orientació sexual
Impartit per
  • Vicent Bataller Perelló, Director de l´Institut de Sexologia
Taxes de matrícula
Objectius
L’objectiu principal del taller sobre educació sexual, identitat/s i orientació/ons sexual/s, és complementar la formació sexològica dels estudiants de disciplines com Ciències de l’Educació, Ciències de la Salut i Ciències Socials, fonamentalment, per optimitzar la seua formació integral en el fet sexual humà.
Així mateix, es pretén treballar les actituds homòfobes, transfòbiques i lesbòfobes, ja que tothom ha estat educat en col•legis , instituts i universitats on l’orientació i la identitat sexual no ha estat matèria d’estudi, amb la qual cosa s’ha perpetuat l’estigma i la patologia fins avui.
Possibilitar, per mitjà d’aquest taller, el dret a la informació dels estudiants de la Universitat de València, basada en el coneixement científic: la informació sexual ha de ser generada mitjançant un procés científic lliure de pressions externes i difós de manera apropiada en tots els àmbits socials, tal com diu l’article 10 de la Declaració Universal dels Drets Sexuals o Declaració de València .
El taller de sexualitat serà un espai interactiu on es donarà informació, estratègies, documents de treball sobre la orientació i la identitat sexuals.
Programa
Del 10 al 14 de juliol

De 17:30h a 19:30h

Vicent Bataller i Mercedes García. Sexòleg Clínic. Psicoterapeuta d’Orientació Psicoanalítica/Psicòloga Clínica