Curs de preparació per a les oposicions a la Unió Europea

Inscripció terminada
Informació del curs
Duració20 hores
Dies 17, 24 y 31 d´octubre i 7 de novembre de 2014. 9 a 14 h.
Horari9-14 horas
Data d'inici17/10/2014
Data fi07/11/2014
Inici inscripció 23/09/2014
Fi inscripció 17/10/2014
LlocFundació General de la Universitat de València. Aula de formaciò. C/ Amadeu de Savoia, 4
Total places20
Numero mínim d´alumnes10
Descripció
Curs de preparació per a les oposicions a la Unió EuropeaEl curs té un enfocament teòric-pràctic amb dinàmiques de grup, videoconferències amb experts de la UE, materials audiovisuals i una contínua interacció i participació dels assistents. A més, la preparació dels tests comptarà amb un suport material a la disposició dels assistents.
Impartit per
  • José Díaz Lafuente, Director Académico del curso
Taxes de matrícula
  • 100 € - Estudiant UV
  • 120 € - Públic General
Requisits
Llicenciats i estudiants que tinguin intenció de presentar-se a les convocatòries de procés de selecció de les diverses institucions comunitàries.
Objectius
El curs té com a objectiu fonamental donar a conèixer els diferents processos de selecció existents en el si de les institucions i de les agències de la Unió Europea i capacitar als assistents amb les eines i els materials necessaris per a una òptima preparació.
Programa
1. Funcionament de la Unió Europea. Institucions. Agències. Processos de selecció. Convocatòries. L´Oficina de Selecció de Personal de la Unió Europea.

2. Fase d´admissió. Claus, consells i exercicis pràctics per a la preparació del test verbal, del test numèric i del test de raonament abstracte. Materials complementaris.

3. Fase d´avaluació I: Preparació per a l´exercici de desenvolupament-estudio d´un cas. Principals elements de les polítiques de la Unió Europea. Claus per als reptes i l´actualització de la Unió Europea.

4. Fase d´avaluació II: Tècniques i eines per a la realització de l´exercici en grup, de la presentació oral i de l´entrevista estructurada. Claus sobre presentació, dinàmiques en grup, llenguatge i expressió. Exercicis pràctics.
Justificació
El curs té un enfocament teòric-pràctic amb dinàmiques de grup, videoconferències amb experts de la UE, materials audiovisuals i una contínua interacció i participació dels assistents. A més, la preparació dels tests comptarà amb un suport material a la disposició dels assistents.