Informàtica perfeccionament

Inscripció terminada
Informació del curs
Duració40 hores
Dies
HorariDimarts i dijous de 18 a 20 hores
Data d'inici04/11/2014
Data fi03/02/2015
Inici inscripció 06/10/2014
Fi inscripció 03/11/2014
LlocCentre Internacional de Gandia de la Universitat de València
Total places10
Numero mínim d´alumnes1
Descripció
Objectius del curs: millorar la destresa dels alumnes en l’utilització d’Internet recomanant-li pàgines d’interès i mostrant-li la forma de fer-les servir. Aprofitar- els espais que ens ofereix Internet per deixar coses i agafar-ne d’altres. Conèixer el potencial de les xarxes socials per tal d’intercanviar aportacions.
Impartit per
  • Tomàs Martí
Taxes de matrícula
  • 60 € - Públic General
Programa
Programa:
Metodologia: utilitzar els recursos de la xarxa per tal que el alumne puga millorar els seus coneixements i guanyar destresa amb l’utilització d’un ordinador. Introduint els coneixements necessaris a mesura que sorgeixi la necessitat d´ells, es a dir dintre del procés de resolució.
El alumne dependrà a trobar continguts en llocs com Youtube, SlideShare o les plataformes de Google, coneixerà noves pàgines que li permetran retocar les seves fotos, transformar fitxers d’àudio a mp3, o crear pdf’s per tal de estalviar-se l’impressió de documents
Per altra banda, farem una xicoteta introducció a Powerpoint per tal que el alumne puga crear y compartir presentacions.
Resultats de l’aprenentatge: el alumnes al final del curs haurà guanyat amb seguretat al hora de fer servir l’ordinador, serà capaç de buscar de forma ordenada informació a Internet, crear continguts, i fins i tot, utilitzar les xarxes socials per compartir-los.
Avaluació: continua.