Curs de preparació per a les oposicions a la Unió Europea III Edició

Inscripció terminada
Informació del curs
Duració20 hores
Dies 23 i 30 de maig i 6, 13 i 20 de juny de 2015
Horari09.30-13.30 h.
Data d'inici23/05/2015
Data fi20/06/2015
Inici inscripció 21/04/2015
Fi inscripció 23/05/2015
LlocBiblioteca de Ciències Socials. Aula de formació. Campus de Tarongers de la Universitat de València.
Total places20
Numero mínim d´alumnes12
Descripció
Curs de preparació per a les oposicions a la Unió Europea III EdicióCurs de preparació per a les oposicions a la Unió Europea III Edició
Impartit per
  • José Díaz Lafuente, Director Académico del curso
Taxes de matrícula
  • 120 € - Estudiant UV
  • 140 € - Públic General
Requisits
Llicenciats, graduats o estudiants d´últim any que tinguen intenció de presentar-se a les convocatòries de procés de selecció de les diverses institucions comunitàries.
Objectius
El curs té com a objectiu donar a conèixer els diferents processos de selecció existents en el si de les institucions i de les agències de la Unió Europea i capacitar als assistents amb les eines i els materials necessaris per a una òptima preparació.
Programa
1. Funcionament de la Unió Europea. Institucions. Agències. Processos de selecció. Convocatòries. L´Oficina de Selecció de Personal de la Unió Europea.

2. Fase d´admissió. Claus, consells i exercicis pràctics per a la preparació del test verbal, del test numèric i del test de raonament abstracte. Materials complementaris.

3. Fase de evaluación I: Preparación para el ejercicio de desarrollo-estudio de un caso. Principales elementos de las políticas de la Unión Europea. Claves para los retos y la actualización de la Unión Europea.

4. Fase de evaluación II: Técnicas y herramientas para la realización del ejercicio en grupo, de la presentación oral y de la entrevista estructurada. Claves sobre presentación, dinámicas en grupo, lenguaje y expresión. Ejercicios prácticos.
Justificació
Preparació per a les oposicions a la Unió Europea per a llicenciats, graduats o estudiants d´últim any de carrera.