plazasdisp19

Wearables DIY aplicats a la moda / Makers UPV

Inscripció terminada
Informació del curs
Duració25 hores
Dies Del 13 al 17 de juliol de 2015
HorariVesprades de 15 a 20h
Data d'inici13/07/2015
Data fi17/07/2015
Inici inscripció 25/05/2015
Fi inscripció 08/07/2015
LlocEASD València Seu Velluters
Total places20
Numero mínim d´alumnes17
Descripció
Aquest curs està pensat per a totes aquelles persones amb inquietud per a aprendre i desenvolupar habilitats en el camp dels wearables. Les peces tecnològiques ja formen part del nostre dia a dia, i gràcies a microcontroladors com Arduino podem aprendre a utilitzar-los en els nostres projectes de manera senzilla. En parelles es desenvoluparà un projecte durant la setmana. Es començarà explicant les possibilitats que ens ofereix aquesta tecnologia i l´alumne haurà de centrar els seus esforços a desenvolupar una peça que incloga una d´aquestes aplicacions tecnològiques. Serà tutoritzat pels professors del curs que ajudaran en la programació i guiaran en les diferents fases del desenvolupament del projecte. La idea és servir com a base introductòria a aquest tipus de tecnologies, cada vegada més utilitzades, i tindre una bona experiència de co-working i d´introducció al moviment Maker i DIY, cada vegada més populars en tots els camps creatius.
Impartit per
  • Demetrio Muñoz Blanco
  • Ernesto Oliver Chiva
Taxes de matrícula
  • 79 € - Estudiant UV
  • 79 € - Estudiants i professors de la EASD València
  • 97 € - Públic General
Requisits
Coneixements bàsics de disseny de moda i confecció.
Objectius
Introducció a la tecnologia de wearables, desenvolupament pràctic de la metodologia mostrada en el taller, elaboració de peces electròniques senzilles.
Programa
Introducció als wearables aplicats a la moda. En aquest curs utilitzarem varietat d´actuadors, sensors i elements bàsics d´electrònica amb els quals realitzarem els diferents projectes.

Els projectes són desenvolupats pels alumnes amb el material i els coneixements que es lliura durant el taller.

Utilitzarem Arduino Nano com a substitut dels Lilypad. La tela utilitzada en cada projecte no s´inclou en el preu del curs ja que cada grup la triarà i comprarà a partir de les necessitats del seu projecte. El material utilitzat en els projectes es repartirà entre els assistents.


-Introducció a Arduino i als components a utilitzar.
-Brainstorming
-Disseny de projecte
-Tutorización i desenvolupament del projecte
-Presentació del prototip realitzat