Fotografía de Producte

Inscripció terminada
Informació del curs
Duració20 hores
Dies Del 6 al 10 de juliol de 2015
HorariVesprades de 16 a 20H
Data d'inici06/07/2015
Data fi10/07/2015
Inici inscripció 25/05/2015
Fi inscripció 01/07/2015
LlocEASD València Seu Velluters
Total places15
Numero mínim d´alumnes13
Descripció
Habitualment ens trobem en la situació de necessitar la fotografia per a donar eixida professional o artística als nostres projectes, com ara presentar el nostre producte a un concurs o mostrar-ho per a optar a un lloc de treball. I també és molt habitual que no tinguem l´equip adequat ni el pressupost que cal per pagar un professional. La idea d´aquest curs pràctic és, doncs, ensenyar l´alumne a treballar amb recursos mínims i arribar a un resultat professional en la fotografia d´un producte. Partirem de la idea de treballar amb pressupost zero, fent servir un mòbil o càmera compacta, llum natural, reflectors i difusors. A partir d´ací anirem evolucionant les tècniques, fent servir focus de LED i focus de flaix. Treballarem sempre amb la càmera sincronitzada a un ordinador per poder analitzar les fotos a cada tret i fer els ajustaments que calguen fins arribar a un resultat satisfactori. Fotografiarem diferents tipus de productes i materials, com ara cristall, fusta i metall, sempre cercant la millor forma de representar-los. La post-producció la realitzarem amb els programes Adobe Lightroom i Adobe Photoshop. El coneixement bàsic d´aquests programaris ajuda però no és immprescindible perquè s´ensenyarà tot a poc a poc. L´objectiu final del curs és que l´alumne siga capaç de fotografiar els seus treballs i presentar-los de manera professional tot i tenint recursos limitats.
Impartit per
  • Alessandro Lourenço
Taxes de matrícula
  • 77 € - Estudiant UV
  • 77 € - Estudiants i professors de la EASD València
  • 94 € - Públic General
Requisits
· Coneixements mínims de fotografia
· Coneixement del funcionament de la seua pròpia càmera, si la vol portar al curs (NO és indispensable portar-hi càmera)
· Telèfon mòbil amb càmera incorporada (o càmera compacta). (NO és indispensable portar-hi telèfon mòbil o càmera compacta)
· Coneixements mínims de informàtica
Objectius
· Ensenyar tècniques bàsiques de fotografia, il·luminació i post-producció per a fotografiar productes.
· Usar diferents recursos d´il·luminació, com ara llum natural, LED i flaixos d´estudi.
· Ensenyar tècniques bàsiques de post-producció usant els programes Adobe Lightroom i Adobe Photoshop.
· L´objectiu principal del curs és que l´alumne, al final del mateix, siga capaç de fotografiar productes amb els recursos que tinga disponibles i assolisca un resultat satisfactori.
Programa
Dia 1
16:00 – 18:00
Fotografiar un producte amb un telèfon mòbil amb càmera integrada, o càmera compacta, il·luminat amb llum natural.
18:00 – 20:00
Post-producció en Adobe Lightroom i Adobe Photoshop

Dia 2
16:00 – 18:00
Fotografiar un producte usant una càmera DSLR sincronitzada amb un ordinador amb Adobe Lightroom, il·luminant amb focus de LED.
18:00 – 20:00
Post-producció en Adobe Lightroom i Adobe Photoshop

Dia 3
16:00 – 18:00
Fotografiar un producte usant una càmera DSLR sincronitzada amb un ordinador amb Adobe Lightroom, il·luminant amb flaixos d´estudi i usant un fotòmetre.
18:00 – 20:00
Post-producció en Adobe Lightroom i Adobe Photoshop

Dia 4
16:00 – 18:00
Fotografiar un moble usant una càmera DSLR sincronitzada amb un ordinador amb Adobe Lightroom, il·luminant amb flaixos d’estudi.
18:00 – 20:00
Post-producció en Adobe Lightroom i Adobe Photoshop

Dia 5
16:00 – 20:00
Els alumnes hi podran dur un producte per a fotografiar i, entre tots, triarem quin o quins productes fotografiar-hi a causa del temps limitat que disposem.

Al final de la classe els alumnes podran emportat-s´hi els arxius en alta resolució per a fer la post-producció a casa.