Xinès Intensiu Estiu III (Revisió)

Inscripció terminada
Informació del curs
Duració30 hores
Dies Dilluns, dimecres i divendres
HorariDe 17:00 a 19:00 hores
Data d'inici16/06/2008
Data fi18/07/2008
Inici inscripció 06/06/2008
Fi inscripció 17/07/2008
LlocFacultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Aula 104)
Total places20
Numero mínim d´alumnes10
Descripció
En aquest curs es preten millorar l'escriptura dels caràcters xinesos, l'us de la gramàtica i les particularitats del lèxic xinès.
Impartit per
Taxes de matrícula
Requisits
Per accedir a aquest curs serà imprescindible haver realitzat ell segon o tercer curs en el Institut Confuci o tindre previament uns coneiximents similars a aquest nivell d'idioma xinès. L’objectiu de les classes serà repassar els conceptes dels cursos anteriors, consolidar els coneixements, refermar la gramàtica, millorar la pronunciació, revisar el vocabulari, comprensió de texts y conversa. En aquest curs es podran matricular tots els alumnes que hagen realitzat Xinès II o Xinès III en el nostre institut.
Objectius
L’objectiu de les classes serà repassar els conceptes dels cursos anteriors, consolidar els coneixements, refermar la gramàtica, millorar la pronunciació, revisar el vocabulari, comprensió de texts y conversa. En aquest curs es podran matricular tots els alumnes que hagen realitzat Xinès II o Xinès III en el nostre institut.
Programa
Una vegada superat aquest curs intensiu d'estiu III, els alumnes no podràn directament passar al quart curs d'idioma xinès.