Xinès Intensiu Estiu V (Revisió)

Inscripció terminada
Informació del curs
Duració30 hores
Dies Dimarts i dijous
HorariDe 17:00 a 20:00 hores
Data d'inici17/06/2008
Data fi17/07/2008
Inici inscripció 06/06/2008
Fi inscripció 24/06/2008
LlocFacultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Aula 108)
Total places20
Numero mínim d´alumnes10
Descripció
En aquest curs es preten millorar l'escriptura dels caràcters xinesos, l'us de la gramàtica, comprensió dels textes, conversa fluida i les particularitats del lèxic xinès en un nivell superior.
Impartit per
Taxes de matrícula
Requisits
Per accedir a aquest curs serà imprescindible haver realitzat el quart o cinquè curs en el Institut Confuci o tindre previament uns coneiximents similars a aquest nivell d'idioma xinès. L’objectiu de les classes serà repassar els conceptes dels cursos anteriors, consolidar els coneixements, refermar la gramàtica, millorar la pronunciació, revisar el vocabulari, comprensió de texts y conversa. En aquest curs es podran matricular tots els alumnes que hagen realitzat Xinès IV o Xinès V en el nostre institut o tinguen un nivell paregut.
Objectius
L’objectiu de les classes serà repassar els conceptes dels cursos anteriors, consolidar els coneixements, refermar la gramàtica, millorar la pronunciació, revisar el vocabulari, comprensió de texts y conversa. En aquest curs es podran matricular tots els alumnes que hagen realitzat Xinès IV o Xinès V en el nostre institut.
Programa
Una vegada superat aquest curs intensiu d'estiu II, els alumnes podràn directament passar al setè curs de xinès.