Taller Permanent de Dansa Contemporània. Tècnica, creació i optimització del moviment

Inscripció terminada
Informació del curs
Duració120 hores
Dies Dimarts i dijous
Horari18 a 20 hores
Data d'inici24/10/2017
Data fi31/05/2018
Inici inscripció 18/09/2017
Fi inscripció 19/10/2017
LlocAula 7’ de l’edifici Rialto (Pl. de l’Ajuntament, 17, València)
Total places25
Numero mínim d´alumnes10
Descripció
Preu del Taller 320€. Es podrà pagar fraccionat en dos pagaments de 160 €. Formació acreditada amb certificat oficial del Vicerectorat de Cultura. Dansa Contemporània, tècnica i creativitat.
Impartit per
  • Yoshua Cienfuegos, Profesor de AE externo
Taxes de matrícula
  • 320 € - Estudiant UV
  • 320 € - Públic General
Requisits
Podran participar-hi totes i tots els estudiants de la Universitat de València i públic en general amb un mínim d´estudis de dansa, amb un màxim de 25 alumnes.
Objectius
Les sessions de treball estarien dividides en dos dies a la setmana amb un total 4 hores setmanals. En aquestes sessions estaria inclosa la classe tècnica com a primer vehicle de formació i un segon sobre recerca en relació a la cerca de diferents qualitats de moviment. Tot això conduït cap a una metodologia pròpia de composició per al muntatge de la mostra final.

Aquesta mostra final serà configurada amb peces de nova creació o cessions de repertori de Yoshua Cienfuegos.
Programa
Consciència corporal, desenvolupament motriu, sentit espacial, sensibilització artística, sensibilització musical, integració social,… i molts altres objectius que formen part d’uns valors inherents a la disciplina de la dansa contemporània amb relació directa en multitud de competències formatives. La dansa en la seua més àmplia manifestació tant pràctica (lligada a la fisicalitat) com intel·lectual (lligada a la reflexió, verbalització, anàlisi i registre).