ESCENOGRAFIA: del corral de comèdies a les avantguardes del segle XXI

Inscripció terminada
Informació del curs
Duració19 hores
Dies DIMECRES I DIVENDRES
Horari 16 a 20 hores
Data d'inici08/11/2017
Data fi22/11/2017
Inici inscripció 17/10/2017
Fi inscripció 06/11/2017
LlocSala de bigues del Centre Cultural La nau
Total places20
Numero mínim d´alumnes12
Descripció
Taller d´escenografia teatral: Es tracta de proporcionar a l´alumne la capacitat de dissenyar un espai escènic on puga succeir la representació teatral. No pensem en un taller de construcció d´una escenografia, sinó una anàlisi de què és una escenografia i com dissenyar-la.
Impartit per
  • Luis Crespo
Taxes de matrícula
  • 85 € - Estudiant UV
  • 85 € - Públic General
Requisits
Tindran prioritat de matricula els alumnes universitaris interessats en les Arts Escèniques, els alumnes de l´Aula d´Arts Escèniques i els membres d´Assaig (Grup de Teatre de la Universitat de València).
Les persones interessades i no vinculades en aquets tres grups, entraran a una llista per ordre d´inscripció.
Objectius
• Objectius: L´objectiu del present taller es assolir que els alumnes desenvolupen la capacitat d’analitzar l’espai escènic amb totes les interaccions que es produeixen dins del fet teatral. A més a més, desenvolupar les eines per a fer una proposta escenogràfica a partir d’un text predeterminat.
Programa
• Descripció: El taller te com objectiu principal un anàlisi de l´entorn teatral on succeeix l´acció dramàtica. Aquest recorregut te diferents vessants:
1.Desenvolupament històric del concepte escenogràfic. Del decorat a l’espai escènic.
2.Anàlisi de diferents propostes escenogràfiques. Treball d’anàlisi de la dramatúrgia i la proposta escenogràfica d´espectacles significatius.
3.Proposta de disseny d’una escenografia. Utilitzant diferents textos es tracta de realitzar una dramatúrgia i proposar un espai escènic on succeïsca l’acció dramática.