NUTRICIÓ I VIDA

Inscripció terminada
Informació del curs
Duració20 hores
Dies cinc
HorariDe 9.30 a 11.30 h. De dilluns a divendres
Data d'inici18/07/2011
Data fi22/07/2011
Inici inscripció 19/05/2011
Fi inscripció 18/07/2011
LlocCentre Internacional de Gandia. C/. Fundació Vicent Ferrer, 6 (AULA 1)
Total places70
Numero mínim d´alumnes25
Descripció
La població europea és cada vegada més conscient de la relació entre una bona alimentació i l’estat de benestar físic, psíquic i social que coneixem com salut. Els aliments de la dieta ens proporcionen tots els nutrients i l’energia que el nostre organisme necessita per al seu correcte desenvolupament i activitat vital. El manteniment de l´estat de salut depèn que l´aportació de nutrients de la nostra dieta es trobe en equilibri amb les quantitats que en necessitem. Els desequilibris per defecte o per excés ens portaran a patir malalties. Tres de les quatre malalties cròniques no transmissibles més importants a tot el món es relacionen amb desequilibris en l’alimentació. Aquest curs pretén proporcionar coneixements sobre la repercussió de l´alimentació en el manteniment de l´estat de salut i en la millora de la qualitat de vida, desmentir falses creences sobre la nutrició que no tenen base científica i mostrar les tendències actuals d’aliments lligats a millorar la salut del consumidor. COORDINAT PER LA FACULTAT DE FARMÀCIA
Impartit per
  • Juan Carlos Moltó Cortés
Taxes de matrícula
  • 49,5 € - Amics Antics Alumnes de la Universitat de València
  • 49,5 € - Alumnes Universitat dels majors
  • 49,5 € - Empreses i Institucions Amigues de la UV
  • 51 € - Situació de desocupació, que s'ha de justificar amb el document que expedeix l'INEM o la targeta de l'atur
  • 51 € - Estudiants de la Xarxa d'Universitats de l'Institut J.L.V que acrediten la condició de becaris durant el curs actual
  • 51 € - Estudiants de la Universitat de València que acrediten la condició de becaris durant el curs actual
  • 66 € - Estudiant UV
  • 66 € - Públic General
  • 66 € - Estudiants d'Altres Universitats
Programa
18 de juliol
“Influència de l’alimentació en la salut i la malaltia”
Jordi Mañes Vinuesa. Catedràtic de Nutrició i Bromatologia, Universitat de València.
19 de juliol
“Errors i mites en l´alimentació i la nutrició”
José Miguel Soriano del Castillo. Professor titular de Nutrició i Bromatologia, Universitat de València
20 de juliol
“Alimentació en situacions d´emergència”
Juan Carlos Moltó Cortés. Professor titular de Nutrició i Bromatologia, Universitat de València.
21 de juliol
“Complements de l’alimentació”
Magdalena Rafecas Martínez. Professora titular de Nutrició i Bromatologia, Universitat de Barcelona.
22 de juliol
“Nutrició basada en l’evidència”
Joan Quiles i Izquierdo. Cap de la Unitat d´Educació per a la Salut,Conselleria de Sanitat, GVA