Estàs a: > > La Universitat de València i el Palau de les Arts col·laboren per a la promoció de l’òpera

La Universitat de València i el Palau de les Arts col·laboren per a la promoció de l’òpera

Imatge del curs Les Arts a La Nau.

Imatge del curs Les Arts a La Nau.

La Universitat de València, el Palau de les Arts Reina Sofía i la Fundació General de la institució acadèmica col·laboraran en el desenvolupament de diverses activitats per a la promoció de l’òpera, entre les quals destaca el curs d’iniciació a l’òpera ‘Les Arts a La Nau’, organitzat per l’Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València, sota la direcció d´Ana María Botella.

El curs es desenvoluparà entre novembre de 2016 i juny de 2017, i estarà especialment dirigit a estudiants universitaris i de centres d’ensenyaments artístics de grau superior. L’alumnat del curs assistirà com a públic a la retransmissió en diferit al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València de dues de les òperes produïdes en les temporades anteriors del Palau de les Arts, i a un assaig general i dues representacions de les òperes de la temporada 2016-2017 en el mateix Palau de les Arts Reina Sofia. Les sessions, en tots els casos, estaran precedides per una presentació didàctica amb els principals continguts de cada òpera a càrrec de diversos professors especialistes.

A més, professors i alumnes del Departament de Didàctica de l’Expressió Musical, també sota la coordinació acadèmica de la professora Ana María Botella, duran a terme les presentacions prèvies a les representacions de la temporada 2016-2017 del Palau de les Arts.

El curs d’iniciació a l’òpera ‘Les Arts a La Nau’ forma part de la programació dels Cursos de Formació Musical de l’Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València per al segon quadrimestre de 2016 i els alumnes interessats encara poden matricular-se en el curs d’Introducció a la direcció d’orquestra II.

Per a més informació i matrícula:
Enllaç: http://links.uv.es/Nj4jZMJ
Correu electrònic: pam@uv.es

Fullet informatiu

Data d'actualització: 10 d'Octubre de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar