Estàs a: > > Eixida botànica per a passejar i gaudir de la natura al Palmeral d’Elx

Eixida botànica per a passejar i gaudir de la natura al Palmeral d’Elx

El Palmeral, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, a Elx.

El Palmeral, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, a Elx.

Alumni UV, a través del Club de Viatges Fil-per-Randa, es trasllada fins a Elx per a realitzar una eixida botànica que permetrà als visitants passejar i gaudir de la natura al Palmeral, oasi de la humanitat. L’excursió es farà l’1 de novembre i ja està obert el període d´inscripció.

El Fondó i el Palmeral d’Elx són les destinacions dels Alumni el pròxim 1 de novembre. El dia de Tots Sants podran omplir-se de la gran riquesa natural d’aquesta ciutat i de la seua comarca.

El paisatge humà del Palmeral és l’únic d’aquestes característiques protegit per la UNESCO, un conjunt que ja va ser objecte d’estudi al segle XVIII per experts com el botànic Cavanilles.

L’autobús eixirà des de Nuevo Centro, a València, a les 7 hores, i a les 8 hores des de Xàtiva. La visita es detindrà al Fondó d’Elx, una de les zones humides més importants del País Valencià i últim refugi de diverses espècies d’aus.

La visita estarà acompanyada per dos experts: Víctor Ramírez, botànic, i Víctor Labrado, escriptor.

El preu és de 30 euros i el dinar és opcional amb un preu de 20 euros, que consistirà en tastar el famós arròs amb costra d’Elx.

Cal inscriure-s’hi a través del web de Fil-per-Randa.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 28 d'Octubre de 2016
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar