Estàs a: > > Godella i Pinazo, el següent viatge d’Alumni UV a l’Horta

Godella i Pinazo, el següent viatge d’Alumni UV a l’Horta

La creu del molí, a Godella, pintada per Pinazo.

La creu del molí, a Godella, pintada per Pinazo.

La casa, l’horta i la gent de Godella que envolten la figura del pintor valencià Ignacio Pinazo seran objecte de visita el dia 5 de novembre per als membres d’Alumni UV. A través del Club de Viatges Fil-per-Randa, s’ha organitzat una eixida per a conèixer els protagonistes de la seua percepció pictòrica. Es farà una visita a la casa de l´artista i una passejada pel poble de Godella, inspiració del pintor.

Pinazo descriu un relat de la vida costumista valenciana com cap artista ho havia fet fins a aquell moment, fent servir la llum abans que Sorolla pintara les seues escenes de platja. L’artista de Godella s’inspira en la seua població i l’horta que l’envolta.

Ara, Alumni UV visitarà la casa del pintor valencià a Godella, el seu refugi, i passejarà pel poble que li va inspirar amb un guia de luxe: el director del Museu de Belles Arts de València, José Ignacio Casar Pinazo.

Les persones que s’inscriguen (a través del web de Fil per Randa) han de concentrar-se el dia 5 de novembre, a les 10 hores, a l’estació de Godella de Metrovalencia. El preu de l’activitat és de 15 euros, i inclou tiquet i esmorzar.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 4 de Novembre de 2016
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar