Estàs a: > > Guía de Financiación Comunitaria 2011

Guía de Financiación Comunitaria 2011

El CDE anuncia la nova versió 2011 de la Guía de Financiación Comunitaria (guiafc.com) que ofereix la possibilitat de mantenir-se al dia mitjançant subscripció d´un RSS i a les xarxes socials Facebook i Twiter

 

El Centre de Documentació Europea de la Universitat de València anuncia la versió 2011 de la Guía de Financiación Comunitaria (guiafc.com). La Guía de Financiación Comunitaria té com objectiu oferir informació actualitzada sobre els programes i iniciatives ivades de l'activitat de la Unió Europea, en línia des de 1994. La versió anterior de la Guía, que ha estat en marxa des de maig de 2004 i fins a febrer de 2011, ofereix un balanç que sobrepassa els dos milions de sessions configurant-se d'aquesta manera com una referència en el món de la informació sobre la Unió Europea 


La nova versió treu profit de la versatilitat que ofereixen els nous programes de gestió de la informació. Actualment, la guiafc.com compta amb les següents seccions:

-  Convocatòries:  novetats, ordre alfabètic i data límit.
- Temes: els programes comunitaris ordenats per criteris temàtics (agricultura, medi ambient, consumidors, educació, etc.)
- Beneficiaris: les iniciatives organitzades tenint en compte els possibles beneficiaris: associacions, ONGs, pymes, universitats, etc.
- Actualitat: notícies, galeria de vídeos, recomanacions, publicacions i projectes.

Guiafc.com 2011 incorpora a més un nou servei de recerca de socis relacionat amb les convocatòries de propostes. El servei de subscripció es realitza a través d'un RSS i mitjançant els corresponents usuaris de la Guia en les xarxes socials (Facebook i Twiter).

Tot això a l’adreça: http://www.guiafc.com.

Esperem que siga del vostre grat, salutacions cordials

Alfonso Moreira

Data d'actualització: 13 d'Abril de 2011
Publicat en: Documentació

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar