Estàs a: > > EMPRČN: Primer Concurs de Projectes Emprenedors de la Universitat de Valčncia

EMPRČN: Primer Concurs de Projectes Emprenedors de la Universitat de Valčncia

cartell empren

cartell empren

Una proposta per a impulsar la iniciativa empresarial dels estudiants

La Universitat de València, dins del conveni de col·laboració signat amb el Ministeri d'Educació, ha posat en marxa el I Concurs de Projectes Emprenedors, amb l'objectiu d'impulsar l'esperit emprenedor dels estudiants universitaris.

Hi poden participar els estudiants de primer i/o de segon cicle, així com de grau que estiguen matriculats a la Universitat de València en el moment de presentació del projecte objecte del concurs. Els estudiants podran presentar el seu projecte empresarial de manera individual o en grup. Cada grup podrà estar compost per un màxim de quatre persones. En aquest cas s'haurà de designar un coordinador del projecte que siga estudiant de la Universitat de València.

Es concediran tres premis per un import de 2.500 euros cadascun, destinats a l'anàlisi i estudi de la viabilitat del projecte segons el que estableix la Secretaria General d'Universitats del Ministeri d'Educació. El termini de presentació de projectes va començar dilluns, 4 d'abril, i finalitzarà el 4 de maig.

Tota la informació sobre les bases del concurs i altres descàrregues es troba a l'abast dels estudiants en la web www.uv.es/empren.


Documents adjunts:
Data d'actualització: 5 de Maig de 2011

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar