Estàs a: > > La Universitat de València Edita la guia didàctica de l´exposició Pastor Sanctus Virtutis Cultor. El llegat del Patriarca Juan de Ribera en el seu IV Centenari class=abi3

La Universitat de València Edita la guia didàctica de l´exposició Pastor Sanctus Virtutis Cultor. El llegat del Patriarca Juan de Ribera en el seu IV Centenari class=abi3

Guia

Guia

Des del passat 22 de març s'està celebrant en El Reial Col·legi Seminari de Corpus Christi de València la magna exposició Pastor Sanctus Virtutis Cultor. El llegat del Patriarca Juan de Ribera en el seu IV Centenari.
Esta mostra s'emmarca dins de les activitats organitzades amb motiu del 400 aniversari de Sant Joan de Ribera. Els comissaris de la mateixa són el professor de la Universitat de València i director del Museu del Patriarca Dr. Daniel Benito Goerlich i Dr. Miguel Navarro Sorní, professor de la Facultat de Teologia. L'organització ha anat a càrrec del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i de la pròpia institució.
La mostra s'articula entorn de les dependències del Col·legi, moltes de les quals romanen habitualment tancades al públic, i permet visitar en profunditat este notable edifici així com conèixer els nombrosos i valuosíssims béns patrimonials que custodia.
Amb motiu de l'exposició s'ha elaborat, en col·laboració amb la Universitat de València a través del Vicerectorat de Cultura, Igualtat i Planificació, una guia didàctica perquè l'alumnat puga participar activament en la visita. Els alumnes se n'aniran endinsant en cada un dels espais de la mostra per mitjà d'entretingudes activitats dirigides pel cocodril Lepanto. L'objectiu és que coneguen l'edifici, el perquè de la seua existència, la figura del seu fundador així com que aprenguen a observar i gaudir de les obres d'art. La guia es presentarà, junt amb el catàleg de l'exposició, el pròxim dia 5 de maig en el Col·legi del Patriarca.
L'exposició romandrà oberta fins al pròxim 11 de juny. L'horari de visites és, de dimarts a dissabte:
- Matins: 11-13 h.
- Vesprades: 17-19 h. (excepte dijous de 17 h. a 18:30 h.)
Per a concertar la visita poden escriure un correu a l'adreça: alferm@alumni.uv.es o informant-se en el grup de Facebook: Exposición san Juan de Ribera i en el número de telèfon: 963514176.
Data d'actualització: 16 de Juny de 2011
Publicat en: Patrimoni cultural

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar