Estàs a: > > XXIII Curs d’Estiu de Recuperació d’Artesanies Tradicionals en el Medi Rural

XXIII Curs d’Estiu de Recuperació d’Artesanies Tradicionals en el Medi Rural

campo

campo

S'ha obert el termini de presentació de sol·licituds per participar en la XXIII edició dels cursos de Recuperació d'Artesanies Tradicionals en el Medi Rural. En aquest any 2011, els cursos es faran a la població de Benilloba (Alacant) i València (parròquia de Crist Rei).
El curs de Benilloba tindrà lloc entre els dies 4 i 16 de juliol i el de València, entre els dies 11 i 16 del mateix mes.
La participació és gratuïta, després de la selecció de les sol·licituds presentades, i comprèn a més de les assegurances, l'allotjament i la manutenció, i els materials de treball.
Els impresos de sol·licitud es poden obtenir en aquesta pàgina i s'han de presentar en l'adreça de correu electrònic patrimoni.cultural@uv.es o en la Secretaria del Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València fins al dia 21 de maig. Les poden presentar tots els alumnes des de primer any, els exalumnes de qualsevol facultat de les universitats valencianes i les persones acollides al projecte Erasmus. Una vegada recollides, i després del període de selecció, es publicaran les llistes de persones admeses el dia 30 de maig.
Documents adjunts:
Data d'actualització: 16 de Juny de 2011
Publicat en: Patrimoni cultural

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar