Estàs a: > > Presentació del llibre d’acompanyament de l’Exposició Pastor Sanctus Virtutis Cultor

Presentació del llibre d’acompanyament de l’Exposició Pastor Sanctus Virtutis Cultor

Pastor Sanctus

Pastor Sanctus

La presentació del Llibre d´acompanyament de l´Exposició: Pastor Sanctus Virtutis Cultor, El Llegat de Juan de Ribera en el seu IV centenari està prevista dijous que ve dia 5 de maig.

L´Acte tindrà lloc en l´Aula del Reial Col·legi i Seminari de Corpus Christi a les 20´00 h.

 

El llibre, bellament compost per Pentagraf Editorial, arreplega estudis dels professors: José Luis Villacañas, Daniel Benito i Miguel Navarro, (Ribera i les Arts, Ribera i els llibres, El Patriarca desconegut), així com una àmplia selecció dels béns culturals que s'alberguen en el Reial Col•legi fotografiats per Mateo Gamón.

L'exposició Pastor Sanctus Virtutis Cultor. El llegat del patriarca Juan de Ribera en el seu IV Centenari, està instal·lada des del passat 21 de març i fins al dissabte 11 de juny en el Reial Col·legi i Seminari de Corpus Christi.

La mostra es distribueix en diferents dependències i espais rellevants de l'edifici, com: la Capella Major, Refectori, Reliquiari, Claustre, Museu del patriarca i Capella del Monument; alguns d'ells mai abans oberts al públic. On s'han disposat obres tant pictòriques com escultòriques, literàries, tèxtils i la resta d'elements litúrgics lligats al Patriarca Ribera i a les celebracions que encara hui continuen realitzant-se.

L'horari de visites (de dimarts a dissabte) és:
- matins: 11-13 h.
- vesprades: 17-19 h (excepte els dijous que s'obrirà de 17 h a 18:30 h).

Per a concertar les visites de grup escriure un correu a l'adreça: alferm@alumni.uv.es o informant-se en el número de telèfon: 963514176.

Els comissaris de l'exposició són: el professor de la Universitat de València i director del Museu del Patriarca, Daniel Benito Goerlich, i D. Miguel Navarro Sorní, Vicerector i professor de la Facultat de Teologia.

L'organització ha anat a càrrec del Consorci de Museus de la Generalitat Valenciana i del propi Reial Col·legi.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 16 de Juny de 2011

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar