Estàs a: > > Aquesta vesprada es presenta una monografia sobre la història de l’IVAM-Centre del Carme de Maite Ibáñez

Aquesta vesprada es presenta una monografia sobre la història de l’IVAM-Centre del Carme de Maite Ibáñez

Portada del llibre

Portada del llibre

El Fòrum de Debats de la Universitat de València presentarà aquesta vesprada, a les 20 hores, a l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau, el llibre "IVAM-Centre del Carme (1989-2002): La exposición como obra de arte", de la doctora en història de l'Art de la Universitat de València, Maite Ibáñez Giménez.

L'objectiu d'aquest llibre, fruit d'un llarg procés de recerca, proposa recórrer la trajectòria de l'IVAM-Centre del Carme durant els seus gairebé tretze anys d'existència. Per primera vegada s'hi aborda un estudi individualitzat de les seues activitats (exposicions, concerts, tallers, llibres d'artista, performance...), i principalment, dels seus muntatges, on el diàleg entre l'obra i la sala genera la conceptualització d'un únic discurs. D'aquesta manera, es proposa una nova mirada a l'exposició com a obra d'art, i s'analitza com la seua projecció en l'espai del Carme la converteix en un procés creatiu.

L'acte d'aquesta vesprada comptarà amb la presència de l'autora, de Romà de la Calle, catedràtic d'Estètica i Teoria de l'Art a la Universitat; Nuria Enguita Mayo, historiadora de l'Art i Gestora Cultural i José Martín Martínez, professor titular d'Història de l'Art de la Universitat de València.


Data d'actualització: 20 de Maig de 2011

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar