Estàs a: > > Jornada de portes obertes al Parc Científic de la Universitat de València

Jornada de portes obertes al Parc Científic de la Universitat de València

Parc Cientific

Parc Cientific

Serà el 28 de maig i l´entrada es lliure.jpg

Com en edicions anteriors, em complau informar-vos que el pròxim dissabte 28 de maig de 2011, de 10 a 14 hores, se celebraran les terceres jornades de portes obertes del Parc Científic de la Universitat de València, sota el títol de EXPOCIÈNCIA 2011. Aquesta és una invitació per a tota la comunitat universitària, els seus familiars i amics.


El Parc Científic de la Universitat de València, com ja sabeu, està situat al campus de Burjassot-Paterna, darrere dels edificis de Canal 9. Té connexió directa des de la ciutat de València a través de la línia 4 de tramvia (parades TVV i Santa Gemma), per la qual cosa recomanem encaridament l'ús del transport públic.


La jornada EXPOCIÈNCIA 2011 ha esdevingut una oportunitat clau per a conèixer, en un ambient lúdic i relaxat, les instal•lacions científiques i empresarials del Parc Científic de la Universitat de València. De fet, estan previstes activitats per a tots els públics, des de tallers de divulgació de la ciència a audiovisuals comentats per especialistes, fins a actuacions i atraccions dirigides als més menuts. Els detalls de la programació es troben disponibles al web www.expociencia.org i també podeu realitzar qualsevol tipus de consulta a través del correu electrònic expociencia@uv.es i del telèfon 963 543 058.

Comptem amb la vostra presència.

Data d'actualització: 20 de Maig de 2011
Publicat en: AMICS

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar