Estàs a: > > Trobada de cors infantils al Jardí Botànic de la Universitat

Trobada de cors infantils al Jardí Botànic de la Universitat

Escola Coral La Nau

Escola Coral La Nau

L’Escola Coral La Nau de la Universitat de València dóna la benvinguda a tres cors més

 Ja fa més d'una dècada que anualment, l'Escola Coral La Nau de la Universitat de València convida a una sèrie de cors infantils per intercanviar experiències al voltant de la música. L'Escola Coral La Nau va compartir una vesprada a l'Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic de la Universitat de València amb les escoles corals d'Almansa, Aldaia i el Port de Sagunt. Les quatre escoles corals interpretaren un programa molt divers: tradicionals i populars melodies australianes o brasileres amb música valenciana.

A banda d'aquest concert, l'Escola Coral La Nau de la Universitat de València va oferir el concert de fi de curs el dia 4 de juny, a la Sala Charles Darwin (Aulari Interfacultatiu del Campus de Burjassot-Paterna).

L'Escola Coral La Nau, dirigida per Mònica Perales i Massana, es va fundar l'octubre de 2002 amb la finalitat d'introduir la formació musical infantil en el si de la Universitat de València, tot utilitzant la cançó com a element bàsic per a un bon ensenyament musical. Formen l'Escola 75 infants agrupats per edats en tres cors: Mestral (de 4 a 6 anys), Garbí (de 6 a 8 anys) i Tramuntana (de 9 a 14 anys). Els seus components realitzen un assaig setmanal el dilluns per la vesprada de setembre a juny, a més de classes de llenguatge musical.


Data d'actualització: 21 de Desembre de 2012
Publicat en: Música, Principal

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar