Estàs a: > > Els Alumni gaudeixen amb els colors de la tardor del Racó d’Ademús

Els Alumni gaudeixen amb els colors de la tardor del Racó d’Ademús

Els colors de tardor que presenta Ademús.

Els colors de tardor que presenta Ademús.

Dins del cicle ‘Pobles i Taules. Castells Valencians’, el col·lectiu Alumni UV, a través del Club de Viatges Fil-per-Randa, proposa als seus membres viatjar fins al Racó d’Ademús el dia 13 de novembre. Aquesta és una data perfecta per a gaudir dels colors de la tardor propis de l’època estacional que presenta tota la zona. El termini d’inscripció s’obri dimecres dia 2.

Els viatgers visitaran el Castell de Moya, una autèntica joia medieval en forma de fortalesa amb una gran capacitat defensiva que es troba al bell mig d’un espectacular paisatge. Caminaran per les nobles ruïnes que els traslladaran a èpoques passades d’esplendor, quan la Ciutadella arribà a ser Marquesat de 32 pobles, amb sis esglésies, tres convents i un hospital.

L’eixida està prevista a les 8 hores des de Nuevo Centro. En arribar a Ademús, es realitzarà un passeig rural per a conéixer l’ermita romànica de Nostra Senyora de l’Horta, exemple únic al País Valencià, i l’extraordinària taula de la Mare de Déu de la Llet, del segle XV, on destaca la Verge Maria donant el pit al fill. Ja per la vesprada, els visitants s’acostaran fins a la Ciutadella de Moya.

L’activitat té un preu de 27 euros que inclou el tiquet i el bus. El dinar és opcional, amb un preu de 15 euros, i consistirà en una degustació de qualitat de la gastronomia comarcal. L’hora de tornada a València es preveu cap a les 20 hores.

Tot el recorregut serà explicat per Vicent M. Cotanda, guia de Fil-per-Randa.

Cal inscriure-s’hi a través del web del club organitzador: www.fil-per-randa.com

Documents adjunts:
Data d'actualització: 2 de Novembre de 2016
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar