Estàs a: > > El Nobel de Literatura Patrick Modiano, a anàlisi en el Club de Lectura d’Alumni UV

El Nobel de Literatura Patrick Modiano, a anàlisi en el Club de Lectura d’Alumni UV

Patrick Modiano, quan va rebre el Nobel de Literatura el 2014.

Patrick Modiano, quan va rebre el Nobel de Literatura el 2014.

El Club de Lectura d’Alumni UV s´ha endinsat aquest mes en la novel·la ‘Más allá del olvido’, del Premi Nobel Patrick Modiano, per a analitzar la narrativa de l’autor francés, part de la producció del qual ha estat adaptada al cinema. El Club es va reunir el passat 8 de novembre, a la Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’ de València.

En ‘Más allá del olvido’, Modiano narra una història d’amor desdibuixada pel record. Aquesta és l’excusa a partir de la qual l’autor posa de manifest l’ambigüitat i el desassossec del discórrer de la vida. Un tema al qual sol recórrer i que en aquest llibre ho fa d’una manera romàntica, mitjançant una narració policíaca i d’aventures.

L’obra de Patrick Modiano ha estat reconeguda per les més altes distincions literàries franceses i mundials. Ja en 1972 guanyà el Gran Premi de Novel·la de l’Acadèmia Francesa. Anys més tard, el 1978, es va alçar amb el Premi Goncourt, i el 2014 va rebre, finalment, el Premi Nobel de Literatura. Algunes de les seues novel·les han estat adaptades al cinema i fins i tot ha participat en el guió d’algunes pel·lícules com ara ‘Lacombe Lucien’, de Louis Malle.

Per a formar part del Club, les persones interessades han de contactar primer amb l’oficina Alumni UV (963531070 o amics@uv.es).

Dia: 8 de novembre.
Hora: 18 hores.
Lloc: Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’ (Galícia 1, València).
Llibre: ‘Más allá del olvido’, de Patrick Modiano.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 10 de Novembre de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar