Estàs a: > > El Centre Internacional de Gandia imparteix un nou curs de galeries d’art i arts plàstiques

El Centre Internacional de Gandia imparteix un nou curs de galeries d’art i arts plàstiques

Imatge de la mostra sobre dones i ciències

Imatge de la mostra sobre dones i ciències

El Centre Internacional de Gandia (CIG) va impartir, del 29 de novembre a l´1 de desembre, la primera edició del ´Taller de Formació en Galeries i Arts Plàstiques. Exhibició i Conservació de les Exposicions´, amb l’objectiu d’acostar a professionals i aficionats al món del galerisme i al funcionament d’exposicions i exhibicions.

El taller va incloure una formació de 10 hores on s’estudià des d’un enfocament teoricopràctic els diferents aspectes i funcions d’aquesta especialitat.

Al llarg de les tres jornades en les quals es va dividir el taller, es va fer un breu repàs a la història del galerisme i s’abordà la relació amb els artistes i els clients, el màrqueting o l’anàlisi de mercat. També es donà la visió de la difusió de l’art en un entorn digital, amb les noves tecnologies i formes de comunicació en un entorn 2.0 més proper a les noves generacions i que les va permetre descobrir exposicions virtuals.

Impartit per María Gómez Rodrigo, doctora en Història de l’Art de la Universitat de València i professional de prestigi en el món de l’art, i María Hernández-Reinoso, llicenciada en Història de l’Art i Màster en Història de l’Art i Cultura, les professores prepararen un interessant programa dedicat no només a optimitzar la gestió de centres d’art municipals, associacions culturals, etcètera, sinó també “per a mostrar com presentar els projectes personals de tots aquells que senten les belles arts com a una cosa pròpia”, va afirmar la professora Gómez Rodrigo. 

El taller plantejà un coneixement integral de la realitat i les necessitats quotidianes del sector. “Està dirigit a tots aquells que d’una manera o una altra participen en la important tasca de promoure i acostar les obres d’art al públic. Sense exposició no hi ha coneixement-acostament”, va afegir. El curs abordà d’una manera molt àmplia el tractament del treball didàctic que requereix una exposició.

  • Més informació, ací
  • Matrícula, ací
Data d'actualització: 13 de Desembre de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar