Estàs a: > > Passejada pel cor de la ciutat: el barri de Sant Francesc

Passejada pel cor de la ciutat: el barri de Sant Francesc

Ateneu Mercantil de València

Ateneu Mercantil de València

Alumni UV, a través de Fil per Randa Viatges, proposa, el pròxim 10 de febrer, una passejada pel barri de Sant Francesc, dins del cicle d’activitats ‘València, per dins i per fora’. El recorregut partirà de la plaça de l´Ajuntament. El període d´inscripció s´obri el dia 29 de gener.

Les persones inscrites hauran d’acudir a la porta de l’Ajuntament de València a les 10 hores. Es recorrerà el barri de Sant Francesc i la rodalia del convent ja desaparegut. Es visitarà l’exterior d’edificis semiindustrials, com el de Telefónica; corporatius; neogòtics; d’art déco; l’Ateneu; etcètera.

Amb aquesta visita, el guia, l’arquitecte Pep Pardo, tractarà de donar resposta a preguntes com ara: existeix una vorera de dretes i una altra d’esquerres?, per què es col·loca l’estació del Nord al Sud?, què són els edificis hipogenitals?, o per què destaca a la plaça l’estil pastisseria francesa?

El preu de l’activitat és de 15 euros, i inclou l´esmorzar. No s´inclouen els tiquets d´entrada que s´hagen d´abonar durant la passejada. Cal portar el carnet Alumni UV per a beneficiar-se dels descomptes.

Inscripcions a través del web www.fil-per-randa.com

Documents adjunts:
Data d'actualització: 28 de Gener de 2018
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar