Estàs a: > > Cuina amb bolets, en la II Edició del Club Gastronòmic d’Alumni UV

Cuina amb bolets, en la II Edició del Club Gastronòmic d’Alumni UV

Curs de bolets del Club Gastronòmic Alumni UV.

Curs de bolets del Club Gastronòmic Alumni UV.

El Club Gastronòmic d’Alumni UV ha obert la seua segona edició amb una sessió dedicada a la cuina de tardor. Els bolets han estat els protagonistes dels plats que han elaborat els xefs novells, dimecres 16 de novembre, a la seu de Valencia Club Cocina, entitat col·laboradora del Club. La ‘masterclass’ ha anat a càrrec de l’experta cuinera Vanesa Bustos.

El taller comptà, a més, amb la presència d’un especialista micòleg. S’hi treballaren tècniques tradicionals a les quals s’hi incorporaren els bolets com a principal ingredient sensorial. Els membres del Club jugaren amb els contrasts del dolç i el salat, utilitzant com a base receptes fàcils de reconéixer. Com a colofó, s’elaborà un espectacular arròs amb bolets i algues.

Sobre aquest Club
El Club Gastronòmic d’Alumni UV està guiat per experts cuiners, i consisteix en la realització de tallers de cuina, consultoria culinària, intercanvis de receptes, resolució de dubtes, degustacions dels plats elaborats, etcètera.

Tota la informació està disponible en aquest enllaç

Per a formar-ne part, les persones interessades hauran de contactar directament amb Valencia Club Cocina, identificant-se com a membre d’Alumni UV.

+Info sobre Valencia Club Cocina

Enllaç a la ubicació de Valencia Club Cocina

Documents adjunts:
Data d'actualització: 17 de Novembre de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar