Estàs a: > > El Quintet de Vent de l’Orquestra Filharmònica participarà al Canadà

El Quintet de Vent de l’Orquestra Filharmònica participarà al Canadà

quinteto

quinteto

El Quintet de Vent de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València participarà en el festival Eurochestries, que tindrà lloc al Canadà del 12 al 21 d’agost.

Aquest certamen, creat l’any 1989 per Marcel Corneloup amb l’objectiu de promoure la pràctica orquestral dels joves de 15 a 25 anys mitjançant l’intercanvi internacional, és un dels més consolidats per als joves músics i reuneix orquestres de tot el món. El Quintet de Vent de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat ja va ser seleccionat per participar l’any passat en l’edició celebrada a França. Un any molt positiu per a aquest quintet, que va rebre el premi “Menció d’honor”, en la categoria C, del VI Concurs de Música de Cambra “Higini Anglès” de la Diputació de Tarragona.

El Quintet de Vent de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, que ha estat elegit a proposta del mateix festival, ofereix a cada orquestra invitada la possibilitat de fer descobrir els compositors del seu país i el seu repertori a un públic molt ampli, ja que per a tots els participants s’organitzen diversos concerts que permeten a aquests joves mostrar la seua música. A més, els joves músics participen en tallers i tenen la possibilitat de treballar sota la direcció de diferents directors d’orquestra. Cal destacar que durant el Festival es constitueixen noves orquestres a partir de les diverses  nacionalitats per al concert de cloenda del Festival.

El Quintet de Vent de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València està integrat per Diana Martí (flauta), Mercè Caler (oboè), Borja Ordóñez (clarinet), Elena Pechuán (fagot) i Héctor Martínez (trompa). Quasi tot el programa que interpretaran al Canadà està compost per repertori de música espanyola.

Data d'actualització: 5 de Setembre de 2011
Publicat en: Música, Principal

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar