Estàs a: > > Proves musicals per a l’Orquestra Filharmònica de la Universitat i l’Orfeó Universitari de València

Proves musicals per a l’Orquestra Filharmònica de la Universitat i l’Orfeó Universitari de València

Logo OFUV

Logo OFUV

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València i l’Orfeó Universitari de València seleccionen nous membres

L'Orquestra Filharmònica, que va celebrar l'any passat el quinzè aniversari, ha esdevingut una de les orquestres més rellevants en l'escena universitària espanyola. Cada any incorpora estudiants nous i dóna una formació de gran qualitat en interpretació orquestral als vuitanta joves alumnes que la integren.

En els quinze anys que té d'història han format part de l'Orquestra més de set-cents joves músics valencians. Actualment, molts d'ells ocupen places en orquestres professionals espanyoles i europees.

Les proves d'accés per a formar part de l'Orquestra d'aquest curs tindran lloc entre el 24 i el 28 d'octubre. Els candidats no poden tenir més 23 anys i han de cursar com a mínim els darrers anys del grau professional de música. S'hi valorarà positivament el fet d'estar cursant estudis universitaris.

La preinscripció és totalment gratuïta i ha de fer-se abans del 14 d'octubre. L'Orquestra ofereix als seus membres ajudes econòmiques per a formació musical, formació pedagògica i musical, promoció de solistes i grups de cambra, la possibilitat d'una gira nacional o internacional i ofereix als estudiants de la Universitat de València crèdits de lliure opció (cinc crèdits per any). Per a més informació i inscripcions en l'Orquestra, vegeu la pàgina de xarxa www.uv.es/aam, del Patronat d'Activitats Musicals, de la Fundació General de la Universitat de València.

També l'Orfeó Universitari de València ha obert la inscripció en les proves d'accés i ampliarà les seues places al mes d'octubre. El termini d'inscripció conclourà el pròxim dia 2 d'octubre.

L'Orfeó és una agrupació musical amb més de 60 anys de història i de gran qualitat, que a tots els guardons que ha rebut, cal afegir enguany el Premi de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles. Però a més de gaudir de bona música d'autors importants, els membres del cor poden obtenir crèdits de lliure opció, formació musical, caps de setmana a albergs, sopars, festes, la possibilitat de fer viatges, etc. Per inscriure's en les proves d'accés només cal enviar el formulari que hi ha a la pàgina de xarxa de l'Orfeó (www.orfeon.org)

L'Orfeó ha interpretat multitud de concerts arreu del món. Ha fet gires per França, Alemanya, Itàlia, Bèlgica, Suïssa, Txecoslovàquia, Hongria, Àustria, Portugal, Rússia, EE UU, Índia, Filipines, Xina, et

Data d'actualització: 21 de Desembre de 2012
Publicat en: Música, Formació, Principal

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar