Estàs a: > > El CIG participa en una nova edició de Cinema en Valencià a Gandia

El CIG participa en una nova edició de Cinema en Valencià a Gandia

Emili Aura, Lorena Milvaques i José Ismael Pastor a la presentació de Cinema en Valencià.

Emili Aura, Lorena Milvaques i José Ismael Pastor a la presentació de Cinema en Valencià.

El director del Centre Internacional de Gandia (CIG), J. Emili Aura, va presentar el passat 21 de novembre la Campanya de Cinema en Valencià a Gandia 2016, organitzada conjuntament amb l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Gandia i l’Àrea de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València.

Juntament amb el director del CIG, el director del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, José Ismael Pastor, i la regidora de Normalització Lingüística, Lorena Milvaques, feren públic el programa de pel·lícules que es projectaran en aquesta edició. La primera pel·lícula triada per a novembre va estar ´Els visitants la fan grossa´, de Jean-Marie Poiré.

Cinema en Valencià té una trajectòria de 10 anys a Gandia i compta amb la participació del CIG des del 2008. Es tracta d’una campanya que estimula l’ús de la llengua i que al mateix temps permet veure bon cinema. “És una iniciativa que hauria d’estar generalitzada i que des de la Universitat i el CIG recolzarem sempre que ens ho proposen”, afirmà Aura. El director del Centre va agraïr el treball dels tècnics per a fer realitat aquest programa i “el gran esforç que fa la universitat per dignificar l’ús de la llengua, no sols en l’àmbit ciutadà, sinó també en el científic”, va afegir.

Completen la proposta audiovisual ´La propera pell´, d’Isaki Lacuesta i Isa Campo (14 de desembre), i ´Café Society´, de Woody Allen (18 de gener). Les projeccions tenen lloc al Teatre Serrano un dimecres al mes, a les 17:30 i a les 20 hores.

L’entrada per al públic general és de 3 euros, amb una reducció a 2 euros per a qui dispose de carnet de les biblioteques de Gandia, i completament gratuïta per als estudiants.

Data d'actualització: 16 de Gener de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar