Estàs a: > > José Miguel Soriano, nou editor en cap de la revista de l’Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica

José Miguel Soriano, nou editor en cap de la revista de l’Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica

José Miguel Soriano

José Miguel Soriano

El professor José Miguel Soriano del Castillo, delegat del Rector per a Cooperació de la Universitat de València i director de la Càtedra UNESCO d’Estudis sobre el Desenvolupament, ha estat nomenat editor en cap de la ‘Revista Española de Nutrición Humana y Dietética’.

Soriano substitueix en el càrrec la doctora Iva Marques, professora de Nutrició de la Universitat de Saragossa.

La ‘Revista Española de Nutrición Humana y Dietética’ és la revista científica de l’Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica (antiga Fundació Espanyola de Dietistes-Nutricionistes) i capdavantera en el camp de la nutrició humana i la dietètica. Publica articles científics que han estat revisats de forma anònima per experts en el tema.

La revista, de periodicitat trimestral, publica articles de recerca i de revisió en nutrició clínica i hospitalària, dietètica aplicada i dietoteràpia, nutrició comunitària i salut pública, nutrició bàsica i aplicada, educació alimentària i sanitària, restauració col•lectiva, social i comercial, tecnologia culinària i gastronomia, bromatologia, toxicologia i seguretat alimentària, cultura alimentària, sociologia i antropologia de l’alimentació, cooperació humanitària i, en definitiva, totes les àrees de la nutrició humana i la dietètica.

Els articles de la revista estan indexats en les següents bases de dades: SCOPUS; OCLC WORLDCAT; Scientific Electronic Library Online (SciELO); Xarxa Iberoamericana d’Innovació i Coneixement Científic (REDIB); Sistema Regional d’Informació en Línia per a Revistes Científiques d’Amèrica Llatina, el Carib, Espanya i Portugal (LATINDEX); Directory of Open Access Journal (DOAJ); i European Reference Index for the Humanities (ERIH PLUS).

José Miguel Soriano del Castillo és professor titular del Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València, on imparteix classes de nutrició en situacions d’emergència. El professor Soriano és, a més, director de la Clínica Universitària de Nutrició, Activitat Física i Fisioteràpia de la Fundació Lluís Alcanyís, del Gastrolab de l’Institut de Ciència dels Materials i director del Food&HealthLab del Campus d´’Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS; i codirigeix, juntament amb el doctor Merino Torres, la Unitat Mixta de Recerca en Endocrinologia, Nutrició-Institut de Recerca Sanitària La Fe i Universitat de València.

Data d'actualització: 22 de Desembre de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar