Estàs a: > > Arranca al al Centre Internacional de Gandia el Pla de formació per a professorat no universitari

Arranca al al Centre Internacional de Gandia el Pla de formació per a professorat no universitari

Imatge del pòster del pla de formació.

Imatge del pòster del pla de formació.

El Centre Internacional de Gandia acull, de febrer a juliol, una nova edició de la formació per a professorat no universitari. Aquest pla és una iniciativa del Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa amb el Centre de Formació i Qualitat ´Manuel Sanchis Guarner´ de la Universitat de València. Els cursos inclouen formació en lideratge i en el procés d´ensenyament.

L´objectiu és contribuir al desenvolupament de l’actualització permanent del seu coneixement i la seua formació, posant al servei del seu reciclatge professional els recursos humans i materials de la Universitat de València.

Els cursos i/o tallers del Pla de formació es classifiquen en quatre àmbits formatius que
pretenen abastir des d’aspectes més teòrics i generalistes de temàtiques relacionades amb la funció docent, fins a compartir les experiències de bones pràctiques dels IES i acostar els alumnes als recursos TIC de l’era digital. 

En aquesta edició la seu de la Universitat de València a Gandia acollirà dos cursos presencials de l´àmbit de formació específica en competències transversals.

Els professors José Cantó Doménech (Facultat de Magisteri) i Maribel Prats Benavent (mestra d’educació infantil i formadora de Thot Institut) impartiran durant els dies 22 de febrer i 8, 22 i 29 de març de 2017 el curs ´Què necessite per a liderar la meua classe?´.

Així mateix, els professors de la Universitat de València Helena Rausell Guillot, David Parra Monserrat i Francesc J. Hernàndez i Dobon impartiran el curs ´El procés d´ensenyament-aprenentatge en Història i la Història de l’Art: Renovació i innovació´ els dies 27 de febrer y 6 i 13 de març de 2017.

La matrícula roman oberta des de desembre en el web del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE).

Mes informació, ací

Data d'actualització: 23 de Febrer de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar