Estàs a: > > El Club de Lectura d’Alumni UV arranca el 2017 amb l’autor cubà Leonardo Padura

El Club de Lectura d’Alumni UV arranca el 2017 amb l’autor cubà Leonardo Padura

Leonardo Padura Fuentes a Frankfurt am Main (2008). De Dontworry - Treball propi, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=5029392

Leonardo Padura Fuentes a Frankfurt am Main (2008). De Dontworry - Treball propi, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=5029392

‘Herejes’, de l’escriptor cubà Leonardo Padura, ha estat el títol elegit pel Club de Lectura d’Alumni UV per a llegir en Nadal. El passat 17 de gener, el grup es tornà a reunir a la Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’ per a analitzar la novel·la.

La crítica diu que ‘Herejes’ és una obra “emocionant i absorbent” que ha aconseguit traspassar països i èpoques. Escrita en 2013, Padura demostra ací, conjuminant els gèneres històric i policíac, la seua excel·lència com a novel·lista en llengua espanyola. Al llarg del llibre, l’autor desenvolupa una trama intrigant. L’acció ocorre durant la diàspora jueva provocada pel nazisme alemany. Un vaixell amb prop d’un miler de jueus fugits d’Alemanya arriba fins a l’Havana. Els protagonistes, la família Kaminsky, estan convençuts que un tresor que els acompanya en aquest llarg viatge els salvarà per a la resta dels seus dies: un llenç de Rembrandt que els pertany des del segle XVII.

Leonardo Padura és també l’autor de la famosa sèrie policíaca protagonitzada pel detectiu cubà Mario Conde, la qual compta amb milers de seguidors. La seua destresa literària i el seu domini del llenguatge l’han convertit en un escriptor llorejat tant a Cuba, on ha estat reconegut amb el Premi Nacional, per exemple; com a Europa (França, Alemanya, Àustria, Itàlia…). A Espanya, Padura va ser Premi Princesa d’Astúries de les Lletres l’any 2015.

Dia: 17 de gener.
Hora: 18 hores.
Lloc: Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’ (Galícia 1, València).
Llibre: ‘Herejes’, de Leonardo Padura.

Per a formar part del Club, les persones interessades han de contactar primer amb l’oficina Alumni UV (963531070 o amics@uv.es).

Més informació sobre el Club

Documents adjunts:
Data d'actualització: 18 de Gener de 2017

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar